Alles wat je moet weten over de Pokémon Elite Trainer Box (ETB)

Alles wat je moet weten over de Pokémon Elite Trainer Box (ETB)

Welkom bij PokeFamily.nl! Als Pokémon-liefhebbers begrijpen we dat je alles wilt weten over de populaire Pokémon Elite Trainer Box (ETB). Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen over de Pokémon Elite Trainer Box om je te helpen de perfecte keuze te maken voor jouw verzameling en speelplezier.

 

Hoeveel packs zitten er in een Pokémon Elite Trainer Box?

Elke Elite Trainer Box (ETB) bevat doorgaans 8 tot 10 booster packs. Deze packs zitten vol met verschillende Pokémon-kaarten, waaronder zeldzame en glanzende exemplaren die je verzameling kunnen versterken. De exacte hoeveelheid kan variëren afhankelijk van de specifieke editie van de Pokémon Elite Trainer Box die je kiest.

 

Hoeveel kaarten passen er in een Pokémon Elite Trainer Box?

Een Elite Trainer Box zelf is geen opbergbox voor kaarten, maar het bevat verschillende accessoires die je helpen bij het beschermen van je kaarten. Met de kaarthoesjes die in elke ETB zitten, kun je een aanzienlijk deel van je kaarten veilig opbergen. Bovendien bevat elke Elite Trainer Box doorgaans tussen de 80 en 100 kaarten, afhankelijk van het aantal booster packs en de inhoud ervan.

Wat is een ETB?

Een ETB, of Elite Trainer Box, is een premium verzamelbox voor het Pokémon Trading Card Game. Het doel van de Pokémon Elite Trainer Box is om spelers en verzamelaars een uitgebreide set te bieden met alles wat ze nodig hebben om hun spel te verbeteren en hun collectie uit te breiden.

 

Ontdek de nieuwste Pokémon Elite Trainer Boxen bij PokeFamily.nl

Bij PokeFamily.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan Elite Trainer Boxen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste uitbreidingen of klassieke sets, je vindt het allemaal in onze collectie.

Wacht niet langer en ontdek de uitgebreide wereld van Pokémon met onze Elite Trainer Box. Bestel vandaag nog op PokeFamily.nl en vergroot je verzameling met de nieuwste en meest exclusieve Pokémon kaarten!

Volgende lezen