PokeFamily: kom langs bij de Pokemon winkel in Utrecht

Bij PokéFamily verwelkomen wij alle Pokémon liefhebbers in onze unieke winkel in het hart van Utrecht, gevestigd in het gezellige Shoppingcenter Overvecht. Als dé Pokémon winkel van Nederland bieden wij een onvergetelijke ervaring voor iedereen, jong en oud, die de wereld van Pokémon een warm hart toedraagt.

Een Paradijs voor Pokémon Fans

Onze Pokémon winkel, heeft een brede collectie aan Pokémon artikelen. Van schattige Pikachu knuffels tot praktische Pokémon kleding en van beddengoed tot mokken en borden – we hebben het allemaal! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een uitgebreide verzameling Pokémon kaarten, het hart van elke echte Pokémon fan.

Bezoek ons voor een Unieke Pokémon Beleving

Bij PokéFamily draait het om meer dan alleen winkelen; het gaat om de complete Pokémon beleving. Onze winkel is een levendige plek waar fans samenkomen om hun liefde voor Pokémon te delen. Wij organiseren regelmatig evenementen en hebben zelfs beroemde gasten, zoals Jason Paige, de zanger van de originele Pokémon Theme Song, mogen verwelkomen. Bij PokéFamily vindt u altijd iets nieuws en spannends!

Waarom PokéFamily?

  • Uitgebreide Collectie: Of je nu op zoek bent naar Pokémon knuffels, kleding, accessoires of kaarten, bij ons vind je het allemaal.
  • Centrale Locatie: Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar in Shoppingcenter Overvecht, Utrecht.
  • Unieke Ervaring: Geniet van een winkelervaring die je nergens anders vindt, met een focus op community en beleving.

Kom vandaag nog langs bij PokéFamily en ontdek waarom wij dé Pokémon winkel van Nederland zijn. Laat je betoveren door de magische wereld van Pokémon en vind de perfecte items om je collectie compleet te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Adres gegevens:

Roelantdreef 262
3562 KK, Utrecht

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di: 10:00-18:00
Wo: 10:00-18:00
Do: 10.00-19.00
Vr: 10.00-18.00
Za: 10.00-17.30
Zo: 12.00-17.00

Voor de nieuwste updates en evenementen, volg ons op social media en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van Pokémon.